Om Skincare Factory

Jeg er uddannet statsutoriseret kosmetiker med 10 års solid erfaring inde for faget. Gennem årene har jeg arbejdet med mange forskellige produkter og arbejdsmetoder hvilket gør at jeg i dag er blandt de bedste til hårfjerning med sugaring, voks og Threading. 

Når det kommer til hudpleje går jeg aldrig på kompromis med kvaliteten!

Jeg vil se resultater..! 

Jeg er også uddannet inde for shellac, massage og lash lift. 

Jeg åbnede Skincare Factory i august 2016 for at udleve min drøm om at være selvstændig, og skabe det perfekte sted for mig og mine kunder – en beslutning jeg helt sikkert ikke har fortrudt! 

Jeg sætter en ære i at mine kunder altid får den bedste behandling, og rådgivning for at opnå fantastiske resultater. Alt sammen i hyggelige og uformelle omgivelser. Jeg elsker mit arbejde, og opbygger ofte nære relationer til mine kunder. Derfor vil jeg også garantere at dit første besøg hos mig ikke bliver det sidste.

I klinikken har jeg valgt at arbejde med pHformula, som jeg har arbejdet med siden mærket kom til Danmark i 2012, og resultaterne har været fantastiske. 

Derudover har jeg nu også valgt at kunne tilbyde DermaOXY Lift behandlinger.  Denne behandling slog benene væk under mig første gang jeg selv sad i behandlingsstolen, og jeg tænkte; WOW, denne behandling må jeg bare kunne tilbyde mine kunder.

Det sidste NYE som jeg glæder min til at introducere jer for i foråret 2019 er mine nye fantastisk effektive H.I.F.U behandlinger, som er ultralyds therapi behandling af ansigt og krop.  Til dig der syntes ex. et ansigtsløft uden kirurgi lyder spændende!

Jeg holder kontinuerligt øje med nye kurser, og produkter så jeg altid kan tilbyde de bedste behandlingsforløb.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Med venlig hilsen,

Michela Siefert