DermaOXY Produkter:

Exfoliating scrub peeling er en mild peeling, som samtidig har nærende ingredienser. Den fjerner effektivt døde hudceller og efterlader din hud blød og sund. Scrubben er tilsat en speciel sammensætning af abrikoskerne-mel, hybenkernemel og pulveriserede mandelskaller, der sammen med avocadoolie, nøddeolie, gulerodsolie og vitamin E og F giver en lækker mild scrub

Pris 249,-

FACE WASH er sammensat af ingredienser med en effektiv afrensende effekt, der effektivt fjerner fedtstoffer, snavs og makeup. Med udtræk af bark fra hvid pil er der en naturlig forekomst af salicylsyre der virker eksfolierende.

Udover at have en effektivt rensende og opfriskende effekt, har dermaOXY Face wash anti-inflammatoriske egenskaber og virker samtidig beroligende på irriteret hud.
– Forebygger tilstoppede porer gennem peeling og opstramning af huden.
– Effektiv afrensning der bevarer fugtbalancen og efterlader huden blød og frisk.

Pris 179,-

Hydra Cream er øjeblikkelig fugt. De to hyaluron-komponenter arbejder sammen om at tilføre fugt og samtidig beskytte huden mod tab af fugt. Det høje indhold af hyaluronsyre øger hudens elasticitet og minimerer derfor rynker og linjer. Brugen af Hydra fremmer samtidig kollagenproduktionen, og er særligt effektiv til aldrende hud. Uanset hudtype og alder anbefaler vi Hydra som et ekstra fugtboost.

Hydra fugtserum er tilsat et vitaminkompleks, som øger hudens tykkelse og gør den mere modstandsdygtig. Jeg anbefaler at bruge Hydra morgen og aften under dermaOXY DAY eller NIGHT creme.

Pris 400,-

Day Cream anvendes til daglig beskyttelse mod fugttab. Cremens indhold af hyaluronsyre binder fugten i huden og supplerer hudens naturlige indhold af hyaluronsyre. Cremen indeholder desuden vitaminer og mineraler, der yderligere medvirker til binding af fugt i huden og øger hudens oxygenoptagelse. Der er bl.a. tilsat grøn te for den opstrammende effekt.

Pris 400,-

Night Cream er en nærende og genopbyggende creme. Cremen anvendes hver aften og genopbygger i sammenhæng med oxygenbehandlingen hudens struktur. Cremen reducerer rynker og stimulerer produktionen af kollagen. Cremen har et højt indhold af hyaluronsyre for at fugte huden, og er derudover tilsat Q10, vitamin E og grøn te for at forøge hudens naturlige energi og give en opstrammende effekt.

Cremen har et højt indhold af vitaminer, som beskytter mod fugttab (TEWL) og efterlader huden mere elastisk og med gendannet kollagen. Cremen indeholder desuden SYN-ake peptiden, som har en muskelafslappende effekt, og er derigennem yderst effektiv mod linjer og rynker.

Pris 400,-

X-LINK Creme reducerer rynker  har fokus på genopbygningen af collagen fibrene, med en “Cross-Linked” hyaluron for den fugtgivende effekt.
Sammensætningen af Peptide komplekset i X-LINK, hjælper til aktiv stemcelle aktivering med stor effekt på collagen fibrene. X-Link har en særlig fokus på EGF (Epidermis Growth factor) og dennes evne til aktivt at genopbygge dermis samt epidermis.

Pris 400,-

Eye Cream reducerer fine rynker omkring øjnene, tilfører og genopbygger hudens fugtbalance. Cremen er tilsat det særdeles aktive vitamin K (Hesperidin methyl chalcone) der aktivt reducerer mørke områder omkring øjet, ved hjælp af øget blodgennemstrømning og styrkelse af kapillærerne.

Udover at tilfører fugt gennem et højt indhold af hyaluron syre, modvirker EYE Cremen aktivt mørke pletter og poser under øjet gennem et effektivt peptide kompleks, med komponenter som blandt andet tetrapeptide 7 – tetrapeptide 7 reducere hævelser under øjet ved at modvirke overproduktion af interleukiner som er et signalprotein der i overflod forårsager hævelser og poser omkring øjet.

Ved regelmæssigt brug af EYE cremen optimeres produktionen af kollagen i hudens celler, og rynker reduceres kraftigt.

Pris 400,-

X-Link lift eye gel forynger og udglatter det epidermale hudlag omkring øjet synligt på 7 dage. Fine linjer og mørke rande reduceres markant, med peptider og fugt booster hudlaget. X-link lifting eye gel beskytter mod nedbrydningen af collagen peptidet, virker samlende på collagen fibrene, så de genvinder styrke og dermed reducerer posedannelse under øjet. X-link lifting EYE gel er en kraftig fugt danner og bevarer tillige tilført fugt, virker ikke fugtig i løbet af dagen og er god under en øjenmakeup.

Pris 400,-

X-link collagen care serum er en aktiv fugt booster, med en effektiv collagen opstrammende effekt.
Serum har en collagen fiber sammentrækkende effekt, som reducerer sammenfald i huden og stimulere collagen produktionen. Fugt mættende med den aktive Crosslinked hyaluron, der evner at binde hyaluron fugt i huden i en længere periode og derved give optimale betingelser for epdermis og dermis.
Huden får et fastere og mere fyldigt udtryk indenfor 2 uger.

Pris 499,-

Intensive Serum har et højt indhold af hyaluronsyre, algeekstrakt og SYN-AKE peptiden, der i kombination med de øvrige ingredienser aktivt udglatter rynker og fine linjer i huden. Den tilsatte SYN-AKE peptide virker afslappende, forebyggende, og mindsker derfor dannelsen af nye rynker.
Indeholder to aktive hyaluronkomponenter, der med en sammensætning af sukkermolekyler let binder sig til hudcellerne og udfylder tabt volumen. INTENSIVE serum er udviklet til at understøtte og forlænge effekten af oxygenbehandlingen. For optimal effekt kan INTENSIVE serum bruges i kombination med dermalRollings

Pris 499,-

Dermal Rollings fra dermaOXY er en rulle med 192 steriliserede, kirurgiske mikrostål nåle med en nålelængde på 0,2 mm. Redskabet benyttes til at prikke mikroskopiske huller i huden, der hverken kan ses eller mærkes. Med en nålelængde på 0,2 mm laver dermalRollings hul i epidermis og holder sig samtidig under den godkendte nålelængde (0,2 mm) til brug af behandlere uden lægeuddanelse.

Denne simple teknik udnytter kroppens egen helingsevne og hudens egen forsvarsmekanisme. Kroppen opfatter det som en skade på huden og vil derved automatisk reparere sig selv, og sætter kollagenproduktionen i højeste gear for at reparere ’skaden’.

Behandlingen vil bevirke, at hudens overflade, pga. den kraftige kollagenproduktion, vil øges i tykkelse og elasticitet, samt reducere fine linjer og rynker.

Pris 349,-

dermaOXY Shampoo

 • Modvirker tør hovedbund.
 • Reducerer hårtab og fældning.
 • Styrker hårroden og hårets elasticitet.
 • Din hårbund får et boost af vitaminer, aminosyrer og peptider, der øger hårcellernes iltoptagelse, øger hårvæksten og, modvirker hovedbundssygdomme.
 • Aktive ingredienser: Hyaloronic acid, peptide complex, Hydrolyzed soy protein, Aloe barbadensis leaf, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin E, Vitamin F, Vitamin H.
 • Indeholder ikke Silikone.
 • Pris 169,-

DermaOXY Hair Tonic

 • Stimulerer blodgennemstrømningen
 • Styrker hovedbunden.
 • Særligt velegnet til sensitiv hovedbund.
 • Jo sundere din hovedbund er, jo sundere og mere glansfuldt bliver dit hår.
 • Det aktive vitaminkompleks sikrer aktiv næring til både din hovedbund og dit hår. Ved regelmæssig brug styrker dermaOXY HAIRTONIC din hårvækst og modvirker ældning og hårbundssygdomme.
 • Aktive ingredienser: Antioxidanter, Menthol, Omega 3, Omega 6, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin F, Vitamin B3
 • Absorberes hurtigt og har en let flydende konsistens.

Sådan anvender du DermaOXY HAIRTONIC:

For at opnå den mest optimale effekt bør du anvende dermaOXY HAIRTONIC hver anden dag. Fordel ca. en teske tonic i håndklædetørt hår og masser det grundigt ind i dit hår og hovedbund. DermaOXY HAIRTONIC skal ikke skyldes ud.

 • Pris 139,-

Hvad er dermaOXY ?

dermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer. Vi er i dag på ca. 140 klinikker i Danmark og på 23 eksportmarkeder over hele verden, lige fra Norden, EU, og helt til USA og Sydamerika.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Hvad sker der ?

Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen, derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Vores serum er udviklet af ingredienser der bibeholder hudens egen naturlige funktion, og udskyder hudens ældningstegn. En dermaOXY behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling uden brug af kirurgi eller injektioner.

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 4-6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger så din hud forbliver i topform. Behandling foregår behageligt, og afslappende for huden. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud som et køligt boost. dermaOXY er en luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

OBS. Denne behandling er især god til mænd der ikke er så meget til nusseri, da man er ganske lidt i fysisk berøring med huden, og alligevel vil defå et fantastisk resultat hurtigt. Så kan de vælge den korte version, som ikke inkluderer ansigtmassagen.