Cavitation Slankebehandling

Cavitation er en ikke-invasiv fedtreduktionsbehandling, der bruger ultralydsteknologi til at reducere fedtceller i målrettede dele af kroppen. Det er den bedste løsning for alle, der ikke vil betale ekstreme dyrt muligheder som Liposuction/Fedtsugning, og den heller ikke involverer nogen nåle eller kirurgi. Ud over det har den nul recovery tid og er smertefri – tager ofte mindre end en time. Sessionen føles normalt som en massage med en håndholdt enhed. 

Hvordan virker Cavitation:

Cavitation-håndtaget udsender 40.000 lydbølger pr. sekund, som forplanter sig gennem huden og danner microbobler mellem fedtcellerne. Efterhånden vil ultralydsbølgerne få disse bobler til at briste, hvorved der udløses energi, som rammer fedtcellernes membraner. Membranerne påvirkes af disse implosioners energiudladninger, brister og fedtsyrer (triglycerider) og glycerol siver ud i hulrummene mellem cellerne. Fedtsyrerne udskilles så via lymferne til leveren, som tager sig af omdannelsen til sved og tis.
Det er kun fedtcellers membraner, som påvirkes af frekvensen 40KHz – hudceller gør f.eks. ikke.

Fordelene ved denne behandlingsform ?

I modsætning til fedtsugning (som kan være en skræmmende og ekstrem dyrt) er cavitation den perfekte lette fedtreduktions behandling. Det er sikkert, ikke-kirurgisk, og kræver ingen recovery tid. Cavitation er til at jævne hudoverfladen i forbindelse med cellulite og ekstremt effektiv efterbehandling efter Fedtfrysning –  Cool Sculpting.

Ved cellulite behandling kræver det et behandlingsforløb på 6-12 behandlinger.

Anbefalet behandlingsforløb

Antallet af sessioner afhænger af din krops fedtdepoter, og den livsstil du fører samtidig med at du modtager behandlinger. Du kan maks. behandle et stort område eller to små ca. hver 7 til 10 dag og få max. 12 behandlinger i træk. Ønsker du derefter andre områder behandlet, skal kroppen have 14 dages pause. Herefter kan du gå videre til næste område.

Er der bivirkninger? 

Ved behandling med cavitation forbliver huden følsom og ubeskadiget, omkringliggende nerver, muskler, knogler, blodkar og væv efterlades intakt. Efter behandlingen er der ingen rekreationstid, i modsætning til behandling med fedtsugning. Under behandlingen vil man kunne høre en lavfrekvent lyd i øret, og det område som behandles opvarmes let.

Før behandlingen

Drik rigeligt vand, det vil hjælpe til at føre det opløste fedt ud af kroppen og spis fornuftig kost, uden for meget stivelse, alkohol og kulhydrater.

Efter behandlingen

For maksimalt resultat af behandlingen bør du drikke rigeligt vand, være fysisk aktiv, spise fornuftig kost, uden for meget stivelse og kulhydrater og alkohol, for at sikre, hurtig udskillelse af affaldsstoffer. Ved behandling frigives store mængder af affaldsstoffer, som er bundet til fedtdepoterne. 

Cavitation restiktioner:

Personer med følgende helbredsproblemer kan ikke få foretaget ultralyds cavitation:

Nyreproblemer 

Lever problemer

Hjerteproblemer

Indopererede metaldele (skruer, plade etc.)

Personer med pacemaker

Gravide

I tvivlstilfælde bør man kontakte sin egen læge før behandling.

 

LILLE OMRÅDE     650,- 

Hage / hals, knæ, BH deller, kærlighedshåndtag, mandebryster.
Behandlingen tager ca. 40 min.

 

STORT OMRÅDE    1100,- 

Mave, begge forlår, begge baglår, begge ridebukselår, begge under arme.

Behandlingen tager ca. 75 min.

Ved køb af 6 behandlinger  betaler du kun for 5 behandlinger

Ved køb af 12 behandlinger betaler du kun for 10 behandlinger.

Efterbehandling efter Fedtfrysning eller EmSculpt.

15 min (som er max)  200,-