DermaOXY Produkter:

Detaljer kommer snart..

Hvad er dermaOXY ?

dermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark. Lanceret i 2009 og til gavn for mange kosmetologer. Vi er i dag på ca. 140 klinikker i Danmark og på 23 eksportmarkeder over hele verden, lige fra Norden, EU, og helt til USA og Sydamerika.

dermaOXY’s behandlinger og plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion.

Hvad sker der ?

Ved en dermaOXY behandling påføres et tyndt lag serum der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen, derved tilføres hud eller hovedbund det aktive serum.

Vores serum er udviklet af ingredienser der bibeholder hudens egen naturlige funktion, og udskyder hudens ældningstegn. En dermaOXY behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling uden brug af kirurgi eller injektioner.

Du vil se resultatet efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 4-6 behandlinger, og derefter regelmæssige behandlinger så din hud forbliver i topform. Behandling foregår behageligt, og afslappende for huden. Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud som et køligt boost. dermaOXY er en luksuriøs hudbehandling der er til at betale.

OBS. Denne behandling er især god til mænd der ikke er så meget til nusseri, da man er ganske lidt i fysisk berøring med huden, og alligevel vil defå et fantastisk resultat hurtigt. Så kan de vælge den korte version, som ikke inkluderer ansigtmassagen.