Cavitation Slankebehandling

Cavitation er en ikke-invasiv fedtreduktionsbehandling, der bruger ultralydsteknologi til at reducere fedtceller i målrettede dele af kroppen. Det er den bedste løsning for alle, der ikke vil betale ekstreme dyrt muligheder som Liposuction/Fedtsugning, og den heller ikke involverer nogen nåle eller kirurgi. Ud over det har den nul recovery tid og er smertefri – tager ofte mindre end en time. Sessionen føles normalt som en massage med en håndholdt enhed, og du ser en reduktion på 1-4 cm med hver session i det behandlede område.

Fordelene ved denne behandlingsform ?

I modsætning til fedtsugning (som kan være en skræmmende og ekstrem dyrt) er cavitation den perfekte fedtreduktions behandling. Det er sikkert, ikke-kirurgisk, og kræver ingen recovery tid. Det er også en af de få tilgængelige teknologier, der kan vise resultaterne så effektive, som dem du forventer af fedtsugning eller kirurgi, forudsat at du gennemfører det anbefalede antal sessioner (normalt mellem 6-12).

Anbefalet behandlingsforløb

Antallet af sessioner afhænger af din krops fedtdepoter og den livsstil, du fører samtidig med, at du modtager behandlinger. Du kan maks. behandle et stort område eller to små ca. hver 7 til 10 dag og få max. 8 til 10 behandlinger i træk. Ønsker du derefter andre områder behandlet, skal kroppen have 14 dages pause. Herefter kan du gå videre til næste område.

Er der bivirkninger?

Ved behandling med cavitation forbliver huden følsom og ubeskadiget, omkringliggende nerver, muskler, knogler, blodkar og væv efterlades intakt. Efter behandlingen er der ingen rekreationstid, i modsætning til behandling med fedtsugning. Under behandlingen vil man kunne høre en lavfrekvent lyd i øret og det område som behandles opvarmes let.

Før behandlingen

Drik rigeligt vand, det vil hjælpe til at føre det opløste fedt ud af kroppen og spis fornuftig kost, uden for meget stivelse, alkohol og kulhydrater.

Efter behandlingen

For maksimalt resultat af behandlingen bør du drikke rigeligt vand, være fysisk aktiv, spise fornuftig kost, uden for meget stivelse og kulhydrater og alkohol, for at sikre, hurtig udskillelse af affaldsstoffer. Ved behandling frigives store mængder af affaldsstoffer, som er bundet til fedtdepoterne.

 

LILLE OMRÅDE     650,-

Hage / hals, knæ, BH deller, kærlighedshåndtag, mandebryster.
Behandlingen tager ca. 40 min.

 

STORT OMRÅDE    1100,-

Mave, begge forlår, begge baglår, begge ridebukselår, begge under arme.

Behandlingen tager ca. 75 min.

Ved køb af 6 behandlinger  betaler du kun for 5 behandlinger

Ved køb af 12 behandlinger betaler du kun for 10 behandlinger